sk hu  

Nem kötelező érvényű árajánlat

Nem kötelező érvényű árajánlat 

Tudjuk, hogy az ügyfelek döntésében nagy mértékben szerepet játszik az ár - a végső ár viszont nem minden. Azzal is számolunk, hogy a végső döntés előtt az ügyfél több konkurens cégtől is árajánlatot kér. Társaságunk, az INTER-OKNO s.r.o, igyekszik mindig az ügyfél igényeit figyelembe véve kielégíteni annak elvárásait. Természetesen ez magába foglalja a minőségre és esztétikára vonatkozó összes igényt is. Ha minőségi alumínium termékeket keres, lépjen velünk kapcsolatba!

Az ár nem minden, bár a jó ár és a minőség mindig örömre ad okot

Tudjuk, hogy a kínálatunkban található ablakok, ajtók, tolórendszerek és más termékek, pl. árnyékolástechnika és intelligens megoldások vásárlásakor mindig a minőség és a szaktanácsadás a döntő. Ezért is készítettünk Önnek egy konfigurátort. Egyszerűen töltse ki adatait, és mi pedig kidolgozzuk Önnek árajánlatunkat. Így otthona nyugalmában eldöntheti, hogy érdekesnek találja-e ajánlatunkat. Választhat szolgáltatásokkal együtt vagy szolgáltatások nélküli opciók közül.

Árajánlat ablakokra, ajtókra és tolórendszerekre szolgáltatásokkal 

Ha szolgáltatásokkal együtt kéri árajánlatunkat, akkor ennek keretében a következőket ingyen biztosítjuk Önnek:

Profi szaktanácsadás

Árajánlat

Bemérés technikusunk által

Konzultáció a beméréskor

Szerelés képzett szerelők által

Garanciális utáni szolgáltatások

Komplex szolgáltatások

Ez az árajánlat nem kötelező érvényű. Ez azt jelenti, hogy nem kötelezi Önt áru megvásárlására. Amennyiben viszont végül a mi ajánlatunk mellett dönt, akkor az összes fenti szolgáltatást ingyen biztosítjuk Önnek. Tehát mindent megoldunk Ön helyett. Árajánlat műanyag ablakokra és alumínium ajtókra  

 Amennyiben saját projektje van, és alumínium vagy műanyag termékek iránt érdeklődik, lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolattartó űrlapon keresztül

 

Megrendelés a műanyag ablakok, ajtók és tartozékok e-shopjában 

Nálunk szeretne vásárolni műanyag ablakokat, ajtókat vagy tartozékokat, de a szerelési szolgáltatások iránt nem érdeklődik. Ebben az esetben is Önnek szól e-shopunk, ahol szolgáltatások nélkül rendelheti meg ablakait, ajtajait és tartozékokait.

Árajánlatra való várakozás nélkül  

Ön adja meg a gyártási méreteket 

Színkombinációk kiválasztása

Ajtók és ablakok házhoz szállítása (1 EUR/km)

Személyes átvétel lehetősége felár nélkül

Egyszerű rendelés szerelés nélkül

Egyszerű alkalmazás

A szerelési költség megtakarítása

Az Ön igényei szerinti kötelező érvényű megrendelésnek minősül. Ez a lehetőség elsősorban ezermestereknek kedvező, akik önerőből képesek elvégezni az ablakok és ajtók szerelését.

Látogasson el ablakokat, ajtókat és kiegészítőket kínáló e-shopunkba!

Amennyiben saját projektje van, és alumínium vagy műanyag termékek iránt érdeklődik, lépjen velünk kapcsolatba a kapcsolattartó űrlapon keresztül.

Ablakok és ajtók szétírását tartalmazó saját projektdokumentációval rendelkezik?

Amennyiben saját projektdokumentációval rendelkezik, és mindent részletesen megtárgyalt a projektmenedzserrel, küldje el nekünk igényeit - szívesen fogadjuk Önt kiállítótermünkben, ahol megtekintheti és kipróbálhatja termékeinket a vásárlás előtt.

Ha bármilyen kérdése van az árra vonatkozóan, ill. ha saját projektjét szeretné beárazni, ne késlekedjen - keressen bennünket!

 

Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
Triton 72

Triton 72

Veka 82

Veka 82

Kömmerling 88

Kömmerling 88

Salamander 76

Salamander 76

Hercules 67

Hercules 67

Triton 72

Triton 72

Veka 82

Veka 82

Kömmerling 88

Kömmerling 88

Salamander 76

Salamander 76

Hercules 67

Hercules 67

Segíthetünk?
Loading...
Kérem, várjon ...
Állományok feltöltése a kiszolgálóra (0/0)
Üzenet küldése folyamatban
Loading...
Kérem, várjon ...
Állományok feltöltése a kiszolgálóra (0/0)
Üzenet küldése folyamatban