sk hu  

Műanyag ablakok

Kedvező árú, modern és elegáns műanyag ablakok háromrétegű üveggel

A háromrétegű üveggel szerelt műanyag ablakok otthonának modern és elegáns kiegészítői. Energiatakarékos műanyag ablakok alacsony áron. A műanyag ablakok megfelelő választást jelentenek az energiatakarékos és passzívházakba. A műanyag ablak az épület falában található zárható szerkezet, melyen keresztül levegő és fény áramlik az épület belsejébe. Az egyszárnyas, kétszárnyas és többszárnyas ablakok szükség szerint nyithatók és zárhatók. Méretük a szellőztetendő és megvilágítandó helység felületétől függ, külalakja pedig az épület stílusát tükrözi. A műanyag ablak szerelhető kétrétegű szigetelő üveggel (Ug=1,0) vagy háromrétegű szigetelő üveggel (Ug=0,5).

 

Energiatakarékos műanyag ablakok vonzó áron

A karbantartás nélküli ablak gond nélküli és hosszú élettartamú ablakot jelent. Életre szóló ablakokat kínálunk. A műanyag ablakok a színes dekorációknak és minőségi műszaki kivitelezésüknek köszönhetően a legigényesebb ügyfél elvárásainak is megfelelnek. A műanyag ablakok egyes modelljei energiatakarékos és passzívházakban is megállják helyüket, ahol elfogadható áron biztosítanak Önnek komfortos lakást.

PREMIUM Veka Softline 82 MD műanyag ablakok

Veka Softline 82 MD műanyag ablakok

A Softline 82 MD ablakok fő előnyét a hétkamrás profilrendszer és az „A” osztály minőségének megfelelő profilrendszer, valamint a Swisspacer (Ug=0,5) távtartóval szerelt háromrétegű szigetelő üveg jelenti - mindez felár nélkül.

Tudjon meg többet a PREMIUM - VEKA 82 MD műanyag ablakokról

 

PREMIUM Kömmerling 88 MD műanyag ablakok

Kömmerling 88 MD műanyag ablakok

Elsősorban energiatakarékos és passzívházakban alkalmas. Magas szintű stabilitással és kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságokkal tűnik ki. További nagy előnye a Swisspacer távtartóval (Ug=0,5) szerelt háromrétegű szigetelő üveg - felár nélkül!

Tudjon meg többet a PREMIUM - Kömmerling 88 MD műanyag ablakokról

PREMIUM Salamander bluEvolution 82 MD műanyag ablakok

Salamander bluEvolution 82 MD műanyag ablakok

Innovatív hatkamrás rendszer műanyag ablakokhoz, Swisspacer távtartóval (Ug=0,5) szerelt háromrétegű szigetelő üveggel - felár nélkül! Az optimális hőszigetelő tulajdonságokat a 82mm-es építési mélység garantálja.

Tudjon meg többet a PREMIUM - Salamander 82 MD műanyag ablakokról

 

OPTIMUM Kömmerling 76 MD műanyag ablakok

Kömmerling 76 MD műanyag ablakok

Az ablakrendszer azon ügyfeleknek, akik ár és minőség vonatkozásában az optimális megoldást keresik. Standard kivitelben háromrétegű szigetelő üveggel és Swisspacer távtartóval szállítjuk.

Tudjon meg többet az OPTIMUM - Kömmerling 76 MD műanyag ablakokról

 

STANDARD Salamander 76 AD műanyag ablakok

Salamander 76 AD műanyag ablakok

Standard, de valamivel több. Elérhető árú műanyag ablakok standard paraméterekkel, két- vagy háromrétegű szigetelő üveggel. 

Tudjon meg többet a STANDARD - Salamander 76 AD műanyag ablakokról

ECONOMIC Profine KBE 70 AD műanyag ablakok

Profine KBE 70 AD műanyag ablakok

A legkedvezőbb árú műanyag ablakok standard paraméterekkel, két- vagy háromrétegű szigetelő üveggel. Válassza ki a megfelelő műanyag profilt, ha az ár a döntő.

Tudjon meg többet az ECONOMIC - Profine KBE 70 AD műanyag ablakokról

 

Kérje az Ön által megadott méretű műanyag ablakok árát az Árajánlat szekcióban. Az ablakok különböző színben, nyitási móddal (egyszárnyas, kétszárnyas, háromszárnyas, erkélyajtó, bejárati ajtó és tolórendszerek), két- vagy háromrétegű szigetelő üveggel is kérhetők. Ugyanígy a különböző kiegészítők az ablakokhoz, pl. árnyékolástechnika, rovarvédelem és párkányok.

Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
Triton 72

Triton 72

Veka 82

Veka 82

Kömmerling 88

Kömmerling 88

Salamander 76

Salamander 76

Hercules 67

Hercules 67

Triton 72

Triton 72

Veka 82

Veka 82

Kömmerling 88

Kömmerling 88

Salamander 76

Salamander 76

Hercules 67

Hercules 67

Segíthetünk?
Loading...
Kérem, várjon ...
Állományok feltöltése a kiszolgálóra (0/0)
Üzenet küldése folyamatban
Loading...
Kérem, várjon ...
Állományok feltöltése a kiszolgálóra (0/0)
Üzenet küldése folyamatban