sk hu  

Automatikus ajtók

Automatikus ajtók

Ismerkedjen meg a belépőterekbe tervezett automatikus ajtókkal, melyek garantáltan nagy benyomást keltenek.

Automatikus alumínium tolóajtó

Nincs második esély, hogy jó benyomást tegyen. Az általunk gyártott bejárati ajtók olyan benyomásról gondoskodnak, mely mindig pozitív lesz. Legyen az bármilyen épület, oda az emberek folyamatosan és biztonságosan tudnak belépni. Megfelelő innovatív műszaki megoldásokat kínálunk építészeti elképzeléseinek megvalósításához automatikus nyitó és eltolható bejárati ajtók, épületirányítási rendszerek formájában – mind új épületekben, mind pedig átépítések vagy hozzáépítések esetén. Széles termékpalettát, egyedi kreatív megoldásokat, megbízhatóságot, funkcionalitást és műszaki tökéletességet kínálunk.

Az automatikus ajtók meggyőzőek részleteikben, és különösen áttekinthető és egyszerű szerelésükkel, kezelésükkel, hosszú élettartamukkal és kiváló ár-érték-arányukkal tűnnek ki. Társaságunk teljes körű szolgáltatásokat kínál, beleértve a szerelést, az üzembe helyezést, a karbantartást és a szervizt.

Automatikus ajtók NON-STOP szolgáltatással

Automatikus meghajtással rendelkező rendszereinkhez 24 órás NON-STOP zavarelhárít szolgáltatást kínálunk. Zavar esetén ügyfélszolgálatunk haladéktalanul reagál, garantáltan rövid határidőn belül.

Tolóajtók

Automatikus tolóajtók – kompakt, ellenálló, energiatakarékos, biztonságos és ideális bármilyen épülethez. A bejáratok és átjárók gyors nyitásának és zárásának modern megoldása középületekben, lakóépületekben, bevásárlóközpontokban, hotelekben, kórházakban, akadálymentesített bejárókban, vasútállomásokon, hivatalokban, bankokban, repülőtereken, iroda- és ipari központokban – a komfortos átjutás szinonimája, ahol az ajtó maga észrevehetetlen marad. Erőt, szépséget és fejlett technológiákat egyesítenek magukban.

A tolóajtó-rendszerek helytakarékosak, elegánsak és modernek. Az üvegezett tolóajtók ideálisak a nappali fény kihasználásához, és teljesítik az optikai követelményeket. Az épületen belül számos területen felhasználhatók. A tolóajtók megbízható zárásához és nyitásához különböző reteszelési megoldásokat kínálunk a biztonsági és üzemi követelmények függvényében.

Az automatikus tolóajtók csökkentik az épület fűtéséhez vagy hűtéséhez szükséges energia mennyiségét, ami alacsonyabb költségeket és kisebb ökológiai lábnyomot eredményez. Felszerelhetők kiegészítő érzékelőkkel is, melyek lehetővé teszik a nyitás és zárás időpontjának pontos beállítását, így csökkentve az energiaszükségletet, kombinálva a belépőtér magas szintű biztonságával.

Lineáris automatikus alumínium tolóajtók

Lineáris automatikus tolóajtók

Az automatikus ajtók mindig éberek, és a felhasználók számára a lehető legkényelmesebb be- és kilépést biztosítják. A tolóajtók hajtása teljesíti minden speciális igényét, mint ahogy az automatikus ajtók standard és sokoldalú megbízható megoldásait is.

Az automatikus ajtó ideálisak a rendkívül frekventált bejáratokhoz, mégpedig minimális kopás mellett. A nagy méretű vagy súlyú (max. 200 kg-ig) aktív ajtószárny is megbízhatóan és zajtalanul működik.

Tudjon meg többet a lineáris automatikus ajtókról

 

Teleszkópos automatikus tolóajtók

Teleskopické automatické posuvné dvere

A teleszkópos automatikus tolóajtók ideális megoldást nyújtanak, ha széles átjárót szeretne biztosítani optimális átjárhatóság mellett nem túl nagy felületi szélességek mellett. A teleszkópos elrendezés maximalizálja az átjárási szélességet, ezért optimális választás elsősorban ott, ahol korlátozott az átjárófelület szélessége.

Tudjon meg többet a teleszkópos automatikus ajtókról

 

Íves automatikus tolóajtók

Íves automatikus tolóajtók

Az íves tolóajtók a köríves ajtók elegáns megjelenését egyesítik a kényelmesen átjárható és egyúttal funkcionális tolóajtók előnyeivel. Az általunk gyártott íves ajtók attraktívabbá teszik az épület külsejét, csökkentik az energiafogyasztást és növelik az áthaladó emberek kényelmét.

Tudjon meg többet az íves automatikus ajtókról

 

Sarok automatikus tolóajtók

Sarok automatikus tolóajtók

A sarok tolóajtó speciális tolóajtó megoldás bejáratok egyedi kialakításához. Sarok tolóajtóval minden 90° és 179° közötti szög megvalósítható.

Tudjon meg többet a sarok automatikus ajtókról

 

Nyílóajtók

Az automatikus nyílóajtók az épületek beltereinek és kültereinek legigényesebb feltételeihez is megfelelnek. A térben alacsony igényű nyitásrendszer kompatibilis a nyílóajtók standard típusaival. Érvényesül mindenütt, ahol elengedhetetlen az ajtók folyamatos zárása.

Nyílóajtók meghajtása

Automatikus nyílóajtók meghajtása

Az ajtónyitás motoros meghajtása biztosítja a hagyományos, de a nagy, nehéz ajtók ellenőrzött nyitását is, anélkül, hogy nagy erőkifejtésre lenne szükség. A TurnMaster elektromechanikus meghajtás különösen csendes, így ideálisan használható zajérzékeny területeken is.

Tudjon meg többet a motoros meghajtású nyílóajtókról

 

Eltolható falak

Az eltolható falak megfelelnek az építészek és az ügyfelek legmagasabb igényeinek is. Az automatikus és kézi működtetésű üvegfalak határtalan rugalmasságukkal tűnnek ki a tér hatékony kihasználása és a kialakítás megőrzése mellett. Használhatók modern elválasztófalként, minimális térigények mellett, de akár sokoldalúan kihasználható eltolható üvegfalként is.

Automatikus beléptetőrendszerek

A középületek és a lakóépületek esetében rendkívül fontos a bejáratoknak, valamint a belterek és a külterek biztonságának minőségi megoldása. A beléptetőrendszereket teljes mértékben egyedi szükségleteihez igazítjuk, hogy garantálni tudjuk Önnek a mozgás szabadságát a maximális kényelem mellett. A bejáratnak nem csak jól kell kinéznie, de meg kell felelnie az építési-fizikai, biztonsági és tűzvédelmi szabványoknak is. Társaságunk pontosan ilyen, különböző automatizálási szintű beléptetőrendszereket kínál Önnek.

Automatikus ajtó a menekülési útvonalon

A meghajtások a német TÜV tanúsítványaival rendelkeznek, megfelelnek az STN EN 16005 szabvány követelményeinek és az aktuális irányelveknek és szabványoknak. A CM-F, EM-F, HM-F, EMT-F, CMR-F és CMW-F redundáns meghajtórendszer alkalmas menekülési útvonalakba való beépítésre.

 

 

 

​Lineáris automatikus tolóajtók

Elegáns kialakítású karcsú és kompakt tolóajtók

Lineáris automatikus alumínium tolóajtók

A lineáris automatikus tolóajtók a leggyakoribb automatikus beléptető rendszerek közé tartoznak az épületekben. A látogatók értékelik a gyors nyitást a belépéskor, és kényelmesnek tartják a rajtuk való áthaladást. Kedveltnek számítanak komfortos üzemelésük és kellemes kinézetük, de hosszú élettartamuk miatt is. A nyitást saját intelligens vezérlőjük irányítja, mely számos lehetőséget biztosít a csatlakozás és beállítás vonatkozásában, áttekinthető és egyszerű kezelhetőség mellett. Az ajtószárnyak lineáris elrendezéséhez azok eltolásához feltétlenül szükség van kell méretű térre az épületben levő nyílás oldalain. Választható integrált futókocsi reteszeléssel vagy automata többpontos ajtózárral (AMV).

Lineáris automatikus tolóajtók meghajtása

Az automatikus meghajtással a nagyméretű és nehéz aktív szárny (200 kg-ig) is megbízhatóan és gyorsan nyílik (max. 0,9 m/s). A meghajtás az extrém frekventáltságú bejáratok és átjárók esetében is teljesíti a legmagasabb igényeket is – a stabil, nagy görgőkkel rendelkező futókocsiknak, a cserélhető futósínnek és az alátámasztásos gumi futófelületnek köszönhetően garantált a legjobb futásteljesítmény minimális súrlódás és minimális zajkibocsátás mellett.

A G-U meghajtásokkal akár 3 000 mm átjárási szélesség is elérhető. A motor hajtása 230 V AC 50 Hz feszültség mellett történik. A meghajtás hihetetlen, akár max. 0,5 m/s zárási sebességet is lehetővé tesz.

Az automatikus tolóajtók meghajtásának részletei

Lineáris automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

Ezek az ajtók a TÜV-tanúsítványnak, a STN EN 16005 szerinti tanúsítványnak, valamint az aktuális irányelvek és szabványok teljesítésének köszönhetően menekülési útvonalakon és mentési útvonalakon való felhasználásra is alkalmasak (CM-F, EM-F, HM-F típusú motortechnikát használó redundáns meghajtásrendszer). Bármilyen hiba esetén a tolóajtó még képes kinyílni, és biztosítani a kijutást a meneküléshez.

 

 

 

Teleszkópos automatikus tolóajtók

Maximális átjárási szélességekhez minimális felületek mellett.

Teleszkópos automatikus tolóajtók

A teleszkópos automatikus tolóajtók gondoskodnak a nagy bejáratok gyors nyitásáról és a személyek optimális áthaladásáról széles átjárók kisméretű felületei esetén is. Ott, ahol az oldalrészeken kevesebb a hely, célszerű az ajtószárnyak teleszkópos elrendezése.

A padlóban elhelyezett folyamatos megvezetés segíti a járószárny magas fokú stabilitását. Elérhetők 2-szárnyas, 4-szárnyas kivitelben oldalelemekkel vagy anélkül, mezőkkel a felülvilágítőkhoz vagy anélkül.

Teleszkópos ajtók kivitelezései

Teleszkópos automatikus tolóajtók meghajtása

Redundáns meghajtás 2-motoros technikával és nagyméretű, halkan járó görgőkkel, nagy nyitási sebességgel (max. 0,9 m/s). Csavarodásmentes futósín, az opcionális integrált reteszelés a futókocsiban található. Az öntanuló vezérlés változatos csatlakozási és beállítási lehetőségeket, valamint áttekinthető, egyszerű kezelést biztosít.

Teleszkópos automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

A teleszkópos ajtók alkalmasak menekülési útvonalon való beépítésre (EMT-F típusú redundáns meghajtórendszer, TÜV által bevizsgált. Magától értetődik az STN EN 16005 szerinti tanúsítás, valamint az aktuális szabványok és irányelvek követelményeinek teljesítése.

 

 

 

Íves automatikus tolóajtók

Abszolút reprezentatív, íves vagy teljes kör alakú bejáratok.

Íves automatikus tolóajtók

Az íves automatikus tolóajtók a cilinderes ajtóberendezés robusztus külsejével és a magas fokú átjárási kényelemmel tűnnek ki. A CompactMaster CMR / CMR-F ajtó mindig optimálisan idomul az épület architektúrájához. Az íves ajtók a köríves ajtók elegáns megjelenését egyesítik a kényelmesen átjárható tolóajtó előnyeivel. A lineáris tolóajtókkal összehasonlítva szélesebb átjárhatóságot biztosítanak a nap nagy forgalmú és frekventált szakaszaiban.

Íves ajtók kivitelei:

- Lapos tolóajtó részleges körrel, teljes mértékben idomul a homlokzathoz, 1000 és 3 000 mm közti sugarakkal.
- Félkör.
- 360°-os teljes kör max. 4 000 mm átmérőig.

Íves automatikus ajtók mintái

Íves automatikus tolóajtók meghajtása

Az ingás csapágyazás és a nagy futógörgők zajtalan járást és nagy nyitási sebességet (max. 0,9 m/s) biztosítanak. A rendszervezérlés saját intelligenciája számos beállítási és csatlakoztatási lehetőséget kínál, miközben a kezelés továbbra is nagyon egyszerű és áttekinthető. Az ajtó a járószárnyon integrált mechanizmus segítségével zárható.

 

Íves automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

CMR-F redundáns 2-motoros kivitel menekülési és mentési útvonalon történő alkalmazáshoz 2 500 mm nyitási szélességig, TÜV által bevizsgált, teljesíti az STN EN 16005 előírásait, és megfelel az érvényes szabványok és irányelvek követelményeinek.

Választható kiegészítő komponensek az íves automatikus tolóajtókhoz

- Csatlakoztatható az épület vezérlőrendszeréhez, belépés-ellenőrzés.
- Légfüggöny.
- LED-világítás, beszerelhető az alumínium mennyezetborításba.
- Üvegezett mennyezet.
- Laza vagy fix karimás kötés.
- Bordás szőnyeg.

 

 

 

Sarok automatikus tolóajtók

Speciális tolóajtó megoldás bejáratok egyedi kialakításához.

Sarok automatikus tolóajtók

Szögletes kialakítású tolószárnyas bejáratra van szüksége? Nem probléma. Minden 90° és 179° közötti szög megvalósítható. A sarok tolóajtó könnyen és esztétikusan integrálható minden keskeny keretes szerkezetbe.

Sarok automatikus ajtók részletei

Sarok automatikus tolóajtók meghajtása

A gumi futófelületen elhelyezett cserélhető járósín zajtalan ajtónyitást és -csukást garantál. A sarok tolóajtók nagy nyitási sebességükkel (max. 0,9 m/s), áttekinthető és egyszerű kezelhetőségükkel, saját intelligens vezérlésükkel és különböző csatlakozási és beállítási lehetőségeikkel tűnnek ki. A meghajtás magassága 100 mm, az ajtóreteszelés futókocsin található. A megfelelő biztonsági érzékelők gondoskodnak a fő záróél STN EN 16005 szerinti biztonságáról.

Sarok automatikus tolóajtó a menekülési útvonalon

A sarok tolóajtók redundáns kétmotoros technikájú meghajtása (CMW-F típus) alkalmas menekülési útvonalban való beépítésre, mivel teljesítik az STN EN 16005, a releváns irányelvek és más szabványok követelményeit. TÜV általi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

 

 

 

Nyíló automatikus ajtók meghajtása

Az ajtószárny automatikus nyitása a magas fokú komfortért és a zajtalan áthaladásért.

Ajtószárny automatikus nyitásának exkluzív meghajtása

A nagy és nehéz, akár 250 kg súlyú ajtószárnyak is minimális erőfeszítés mellett, teljesen ellenőrzött módon és zajtalanul nyithatók. A nyílóajtók LED-kijelzős beépített funkciókapcsolója helyet kínál a távvezérlő kártyájának behelyezésére, valamint beállítható szélnyomás funkcióval rendelkezik. Az üzemmódokat a beszereléskor állítják be, azok egyetlen készülékben kerülnek integrálásra.

- Teljesen automatikus üzem
- Szervohajtásos üzem
- Energiatakarékos üzem

Egyszerű, időtakarékos szerelés (az utólagos automatizáláshoz is), valamint üzembe helyezés a legkülönbözőbb csatlakoztatási lehetőségek mellett. A saját intelligens vezérlő könnyen beállítható és kezelhető.

Nyíló automatikus ajtók meghajtásának részletei

A TurnMaster elektromechanikus meghajtás egyszárnyú ajtókhoz kifelé és befelé nyíló változatban is elérhető, és mivel különösen csendes, ideálisan használható zajérzékeny területeken is. A nyitási rendszer a DIN 18650 szerinti TÜV-tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ajtó motoros nyitózárral, SECURY A nyitóval és közvetlenül csatlakoztatható biztonsági érzékelős elektromos nyitóval rendelkezik.

A TurnMaster meghajtás beállítható sebességet és nyitási időt kínál, 230 V AC 50 Hz csatlakozási feszültség, 200 VA teljesítmény mellett dolgozik.

A TurnMaster meghajtás befelé nyíló változata

- Akár 130°-os nyitási szög
- Ajtószárny szélessége 700 - 1400 mm

A TurnMaster meghajtás nehéz változata

- Akár 130°-os nyitási szög
- Ajtószárny szélessége 700 - 1250 mm

 

Automatikus ajtók tartozékai

Az automatikus ajtók összes elengedhetetlen tartozéka tökéletesen harmonizál az ajtókkal, a meghajtásokkal és a tolóajtók összes többi komponensével.

Az automatikus tolóajtók pontosan az egyéni igények, a konkrét bejárat sajátosságai és az ügyfél elvárásai szerint konfigurálhatók. Az automatikus üzem és a „KIJÁRAT” üzem aktív mozgásérzékelőkkel rendelkezik, az ajtók a megközelítéskor automatikusan kinyílnak. A tolóajtók menekülési irányát a redundancia biztosítja.

A „KIKAPCSOLVA / ÉJSZAKA” üzemmódban az ajtó kikapcsolva is biztosítja a menekülési útvonalat. A mozgásérzékelők inaktívak, és az ajtó zárva van. Az ajtó a hozzáférés-ellenőrzés segítségével vagy csak jogosult személyek számára elérhető gombbal nyitható ki, és az áthaladás után újra bezáródik. A kieséssel és a menekülőajtó nyitójával történő feltöréssel szembeni ellenállást az elforduló vasalatba beépített zár biztosítja. A vészkapcsoló lenyomásával vagy aktiválásával az összes menekülőajtó nyitója kinyílik.

Programválasztó kapcsoló (FWS)

Programválasztó kapcsoló - FWS

A következő típusú programok beállítása:

- Kikapcsolva (bezárva)
- Kijárat
- Automatikus
- Tartósan nyitva

A kulcs minden típusú programban kihúzható. A panel kerete fehér, elérhető falba süllyesztett és falra szerelhető kivitelben.

Nyár/tél/PAT

Programválasztó kapcsoló - nyár/tél/PAT

A következő típusú programok beállítása:

- Nyár program, csökkentett nyitásszélességgel
- Tél program, csökkentett nyitásszélességgel
- Patika program

A panel kerete fehér, elérhető falba süllyesztett és falra szerelhető kivitelben.

Kombinált programválasztó kapcsoló - Nyár/tél/PAT - FWS

Kombinált programválasztó kapcsoló - Nyár/tél/PAT FWS

A következő típusú programok beállítása:

- Nyár/tél program, csökkentett nyitásszélességgel
- Patika program
- Kikapcsolva (bezárva)
- Kijárat
- Automatikus
- Tartósan nyitva

A panel kerete fehér, elérhető falba süllyesztett és falra szerelhető kivitelben.

Programválasztó kapcsoló - PO6

Programválasztó kapcsoló - PO6

A következő típusú programok beállítása:

- Kikapcsolva (bezárva)
- Kijárat
- Automatikus
- Tartósan nyitva
- Téli kijárat
- Téli automatikus

A kulcs minden típusú programban kihúzható. A kapcsoló alkalmas 27 mm-es félcilinderhez (nem tartozék). Elérhető falba süllyesztett és falra szerelhető kivitelben.

Programválasztó kapcsoló kijelzővel (DPS)

A következő típusú programok beállítása és kijelzése:

- Kikapcsolva (bezárva)
- Kijárat
- Automatikus
- Tartósan nyitva
- Hibaüzenet (szerviz)

A választókapcsoló egy kulcsos kapcsolóval kombinálva alkalmas menekülési útvonalakba beépített tolóajtóknál való használatra (feljogosított személyzet részére).

Radar mozgásérzékelő infra függönnyel (DIN 18650)

Radar mozgásérzékelő infra függönnyel (DIN 18650 szerint)

Activ 8 ONE ON típus:
- irányérzékelővel
- tesztelhető infra, 2-soros

Activ 8 THREE ON típus:
-·irányérzékelővel és önellenőrzéssel
- tesztelhető infra, 2-soros
- menekülőutakon lévő tolóajtókhoz (belül, a menekülés irányába)

VActiv 8 esővédő burkolat

Activ 8 esővédő burkolat

A burkolat minimalizálja az esőben történő hibás indításokat.

Biztonsági fénysorompó

Biztonsági fénysorompó

Sorompó szabad átjárás biztosítására 200 – 1000 mm magasságban kiértékelő egységgel.

FIGYELEM: Nem alkalmazható a DIN 18650-2 szerint segítségre szoruló személyek által használt ajtóknál.

Radar mozgásérzékelő

Radar mozgásérzékelő

Eagle ONE típus:
- irányérzékelővel

Eagle THREE N típus:
-·irányérzékelővel és önellenőrzéssel
- menekülőutakon és mentési útvonalon való alkalmazáshoz (belül, a menekülés irányába)

Eagle esővédő burkolat

Eagle esővédő burkolat

A burkolat minimalizálja az esőben történő hibás indításokat.

Magic Switch impulzusadó

Magic Switch impulzusadó

Lehetővé teszi az automata ajtók érintés nélküli, kézmozdulat általi vezérlését, érzékeny az irányra, hatótávolsága 20 - 50 cm.

Könyökkapcsoló

Könyökkapcsoló

Nagyméretű könyökkapcsoló, falra szerelhető változatban. „ITT NYOMNI” feliratú matricával együtt.

Kulcsos kapcsoló

Kulcsos kapcsoló

Félcilinder, 27 mm (nem tartozék).

Szerelési opciók - Falba süllyesztett (100 x 100 x 71 mm) vagy Falra szerelhető (70 x 80 x 71 mm).

 

VÉSZLEÁLLÍTÓ

Vészkapcsoló a vészleállításhoz

A vészkapcsoló megnyomásakor a berendezés leáll.

Elfordítással deaktiválható.

Kódbillentyűzet

Kódbillentyűzet

Ajtók számkódos vezérléséhez:

Kültéri használatra alkalmas (IP 65).
Méretek: 80 x 80 x 12 mm

Kiértékelő egység:

Beltéri használatra alkalmas.
Méretek: 110 x 180 x 40 mm

Mechanikus padlózár

Mechanikus padlózár

Tolóajtó szárnyra szereléséhez.

A G30 keskeny keretes profilrendszer megfelelő megmunkálása esetén mindkét oldalról zárható (a profilcilinder nem tartozék). Több színben is elérhető.

Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat
Árajánlat

Amennyiben nem kötelező érvényű árajánlatunkat szeretné kérni, töltse ki az adatokat az alábbi egyszerű űrlapban. Az adatok elküldése után csapatunk egyik tagja foglalkozik megkeresésével.

Árajánlat megjelenítése
Triton 72

Triton 72

Veka 82

Veka 82

Kömmerling 88

Kömmerling 88

Salamander 76

Salamander 76

Hercules 67

Hercules 67

Triton 72

Triton 72

Veka 82

Veka 82

Kömmerling 88

Kömmerling 88

Salamander 76

Salamander 76

Hercules 67

Hercules 67

Segíthetünk?
Loading...
Kérem, várjon ...
Állományok feltöltése a kiszolgálóra (0/0)
Üzenet küldése folyamatban
Loading...
Kérem, várjon ...
Állományok feltöltése a kiszolgálóra (0/0)
Üzenet küldése folyamatban